top of page

10 ÅRSJUBILEUM & DET “NYA” KANVIVA! 🎉


Med en gemensam syn på att alla människor är värda ett gott liv har Kanviva nu i ett decennium hjälpt personer ut i sysselsättning genom arbete eller studier, och bidragit till fantastiska anställningar för arbetsgivare. Vi är ett företag med en stor ambition och variation av bakgrunder, god kompetens, och personligheter - likt de arbetsgivare och deltagare som vi möter i vårt underbara arbete.


Eftersom vi arbetar med just människor är det en självklarhet att vårt största fokus alltid är på den enskilda individen, alla är olika och därefter blir lösningen alltid likaså. Vår största styrka, förutom vår vision om att “det finns en plats för alla” - är vår kreativitet och flexibilitet. Därför fokuserar vi aldrig på begränsningar utan alltid efter “rätt person på rätt plats”, och strävar hela tiden till att hitta nya lösningar för människor. Kanviva är en mötesplats för de som söker arbete och de som söker personal, vi är länken mellan toppklassig arbetskraft och goda arbetsgivare. Genom vårt professionella och anpassade arbetssätt lägger vi största vikt vid att bibehålla goda samt långvariga relationer med arbetsgivare och arbetssökande - det är bla det som ger våra goda resultat.


Dessa grundpelare för Kanviva kommer alltid stå kvar, men vi firar nu våra 10 år med att bli liiite snyggare! Hädanefter kommer ni därför att se oss med en ny logga som är framtagen tillsammans med Gullström & Co i Karlstad, visst är den fantastisk? Vi kommer även förnya våra kontor som blir perfekta för allt som KROM och framtida möjligheter innebär!


Välkommen att följa med oss på vår resa framåt! 👏✨

Comments


bottom of page