Nu kastar vi loss!

Kanviva är idag ett mycket starkt varumärke i Karlstad när det gäller att stötta människor mot arbete och utbildning. Nu etablerar vi oss på fler orter och först ut blir Grums där vi öppnar vårt nya kontor den 1a november.


Från och med 1a november har vi också en ny organisation för Kanviva. Våra medarbetare Isabelle och Robin tar tillsammans med ägarna plats i en ledningsgrupp som skall ansvara för att utveckla Kanviva från att vara en stark lokal aktör till att bli en ännu starkare regional aktör. Trots att vi anpassat vår verksamhet och ställt om till distansarbete tror vi att den lokala närvaron fortfarande är väldigt viktig.


”Vi ser att Isabelle och Robin både sett till bakgrund/erfarenhet, och i det dagliga arbetet - kompletterar varandra väldigt bra och vi som ägare tror på deras förmåga att lotsa skutan Kanviva in i framtiden”, säger Stefan Jansson, VD och delägare i Kanviva AB.

KORT OM KANVIVA

Vi vill göra människor bättre! Vi är ett företag som med stor professionalitet, engagemang och kompetens, matchar rätt person till rätt plats på arbetsmarknaden eller till utbildning.

Då vi är ett mindre företag blir vårt arbete skräddarsytt för varje person hos oss - där vi genom
 hjärta, kunskap och motivation kan hjälpa fler människor att bli ännu bättre.


Hela vår historia finner du på om oss.

BESÖKSADRESSER

Östra Torggatan 10B
652 24 Karlstad​​

Sveaplan 5

664 30 Grums

KONTAKT

Tel: 0733 – 78 89 95
Stefan Jansson (ägare)
kontakt@kanviva.com
Fler kontaktuppgifter hittar du här