Robin Holmgren

This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do, and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

Bakgrund

Robin är född och uppväxt i Karlstad och Forshaga. Efter några år som gruppledare för personlig assistans flyttade han till Skottland för att studera International Business Languages with Management. Under sin tid som student jobbade Robin som kiltförsäljare i Edinburgh innan han gjorde ett utbytes år i Osnabrück i Tyskland. Här studerade Robin Business på tyska och jobbade som stödlärare inom Engelska för universitetet och ett jobb inom fortbildning för företag inom logistik. Mellan sin Honours och Master ville Robin utmana sig själv och jobbade som produktionskoordinator och internlogistiker för Daimlers bussar (EvoBus) i Ulm.  Efter detta återvände Robin hem till Edinburgh, Skottland, för att arbeta som chef för en ginbutik samt utbildare av personal inom koncernen inom whisky och gin samtidigt som han slutförde sin Master inom International Finance. Efter Brexit flyttade Robin tillbaka till Sverige och efter en lång process med myndigheter på nästan 3 år så blev Robin godkänd att bosätta sig i Sverige permanent. Under tiden som myndigheterna överlade så arbetade som administratör, inside sales och vikarierande ekonom för ett tyskt företag som levererar och tillverkar produkter tryckindustrin. Men Robin saknade känslan av att göra skillnad i folks liv och efter mycket sökande så fann Robin och Kanviva varandra och har sedan dess arbetat hos Kanviva som handledare och områdesansvarig.  

Bakgrund

Jag är personligen en driven person som gillar nya utmaningar och testa mina vingar. Därför gillar jag att hjälpa andra hitta sin egen drivkraft framåt. När någon hittar de verktyg och strategier för att lyckas motiverar det mig att bli bättre. Alla kan lyckas men vad som räknas som en framgång är olika för olika personer.  Kanske är det studier, kanske ett jobb, eller bara hitta balans i sin tillvaro för att leva ett aktivt fritidsliv. Det är inspirerande att se allas olika mål i mitt dagliga arbete.

Contact

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

123-456-7890