top of page

RUSTA & MATCHA

Vill du ha hjälp att finna ett passande arbete eller utbildning?
Vi finns här för dig!

"Kanviva är en mötesplats för de som söker arbete och de som söker personal. Vi är länken mellan
rätt arbetskraft och rätt arbetsgivare"

Rusta och Matcha + Kanviva

Eftersom vi arbetar med människor är det en självklarhet för oss att vårt största fokus alltid är på den enskilda individen, alla är olika och därefter blir lösningen alltid likaså. Vår största styrka, förutom vår vision om att “det finns en plats för alla” - är vår kreativitet och flexibilitet. Därför fokuserar vi aldrig på begränsningar utan alltid efter “rätt person på rätt plats”, och strävar hela tiden till att hitta nya lösningar för människor. Genom vårt professionella och anpassade arbetssätt lägger vi största vikt vid att bibehålla goda samt långvariga relationer med arbetsgivare och arbetssökande
- det är bla det som ger våra goda resultat.

Rusta och matcha vänder sig till dig som behöver stöd i att hitta ett passande arbete eller utbildning, och vi på Kanviva utför detta arbete på uppdrag av Arbetsförmedlingen.
Alla har rätt till en framtid oavsett vart man befinner sig i livet. Därför arbetar vi för att du skall nå, få och behålla en plats på arbetsmarknaden eller den utbildning du vill ha - men också för att lyfta din personliga utveckling och framtid! 

Vart vill du i livet? Vad är ditt mål eller drömyrke? Om du inte riktigt vet så hjälper vi dig att ta reda på detta, därefter sätter vi kursen mot vad du vill!

Vill du välja oss som kompletterande aktör?
För att få vår hjälp väljer du Kanviva i tjänsten rusta och matcha på mina sidor via Arbetsförmedlingen, som tar beslutet om du har rätt till tjänsten Rusta och Matcha. Nedan ser du KA-nummer för respektive område:

Har du en fråga?

Tack för din fråga!

Undrar du något om Rusta och Matcha, eller något annat om att vara arbetssökande? Vi svarar gärna på dina frågor och funderingar - tveka inte att skriva till oss!

Vad kan vi göra för dig?

Du är vår utgångspunkt vid Kanviva, stödet vi erbjuder dig byggs upp runt dina personliga behov, erfarenheter och egenskaper. Vi på Kanviva arbetar som ett team, där alla hjälper varandra för ditt bästa! Du har självklart möjligheten
att påverka din tid hos oss på Kanviva, vi vill att du känner dig delaktig i allt som sker, vi finns här för dig! 

Metodik

Vad vill du, vad kan du? Är du osäker på vad så hjälper vi dig att ta fram en plan just för dig! Vi arbetar efter en metod som vi kallar Kanvivametoden, denna utgår ifrån dig och dina styrkor, vilket hjälper dig att finna möjligheter som du kanske inte visste fanns!

Handslag

Kompetens

Alla handledare på Kanviva har erfarenhet och ett stort engagemang att arbeta med människor som står eller har stått långt ifrån arbetsmarknaden. Kanvivas långa erfarenhet i samarbete med arbetsgivare och företag har gett oss en god insikt i hur dessa tänker, agerar och funderar runt nya medarbetare. En styrka för dig mot ditt mål!​

Molnigt berg

Språk

Vi på Kanviva värnar allas möjlighet till en framtid och erbjuder språkstöd för att du ska kunna känna en trygghet hos oss.

Företagsinformation

Kanviva AB är ett företag som startades i Karlstad men som nu finns på många platser i landet. Våra goda företagskontakter är något vi är mycket stolta över och värnar och vårdar. Coacherna i Kanviva har ett brinnande engagemang och vilja att hjälpa dig att finna en väg framåt i livet. Mer om Kanviva finner du under fliken om oss!


Du är varmt välkommen att besöka oss i våra lokaler. Vi har lite olika öppettider på orterna. Kolla våra öppettider på orten som är närmast dig.
 


                                  Varmt välkommen!

EU_flagga_EurSocfond_cmyk-arial_700.jpg

Rusta och matcha medfinansieras av Europeiska socialfonden

bottom of page