KUNDVAL RUSTA & MATCHA

Vill du ha hjälp att finna ett passande arbete eller utbildning?
Vi finns här för dig!

Kundval Rusta & Matcha (KROM) vänder sig till dig som behöver stöd i att hitta ett passande arbete eller utbildning. 
Alla har rätt till en framtid oavsett vart man befinner sig i livet. Därför arbetar vi för att du skall nå, få och behålla en plats på arbetsmarknaden eller den utbildning du vill ha - men också för att lyfta din personliga utveckling och framtid!

Vart vill du i livet? Vad är ditt mål eller drömyrke? Om du inte riktigt vet så hjälper vi dig att ta reda på detta,
därefter sätter vi kursen mot vad du vill!


Vill du välja oss som kompletterande aktör?
För att få vår hjälp väljer du Kanviva i tjänsten Kundval Rusta & Matcha (KROM) på mina sidor via Arbetsförmedlingen.
Ännu är vi dock inte sökbara men kommer om några veckor att vara det - Varmt välkommen att kontakta oss vid frågor om detta!

Vad kan vi göra för dig?

Du är vår utgångspunkt vid Kanviva, stödet vi erbjuder dig byggs upp runt dina personliga behov, erfarenheter och egenskaper. Vi på Kanviva arbetar som ett team, där alla hjälper varandra för ditt bästa! Du har självklart möjligheten att påverka din tid hos oss på Kanviva, vi vill att du känner dig delaktig i allt som sker, vi finns här för dig! 

Metodik

Vad vill du, vad kan du? Är du osäker på vad så hjälper vi dig att ta fram en plan just för dig! Vi arbetar efter en metod som vi kallar Kanvivametoden, denna utgår ifrån dig och dina styrkor, vilket hjälper dig att finna möjligheter som du kanske inte visste fanns!

Handslag

Kompetens

Alla handledare på Kanviva har erfarenhet och ett stort engagemang att arbeta med människor som står eller har stått långt ifrån arbetsmarknaden. Kanvivas långa erfarenhet i samarbete med arbetsgivare och företag har gett oss en god insikt i hur dessa tänker, agerar och funderar runt nya medarbetare. En styrka för dig mot ditt mål!

Molnigt berg

Språk

Vi på Kanviva värnar allas möjlighet till en framtid och erbjuder språkstöd för att du ska kunna känna en trygghet hos oss.

Företagsinformation

Kanviva AB är ett lokalt företag i Karlstad med omnejd. Våra goda företagskontakter är något vi är mycket stolta över och värnar och vårdar. Coacherna i Kanviva har ett brinnande engagemang och vilja att hjälpa dig att finna en väg framåt i livet. Mer om Kanviva finner du under fliken om oss!


Du är varmt välkommen att besöka oss i våra lokaler på Östra Torgatan 10B i Karlstad eller något av våra andra kontor!
För att skydda både dig och oss under Corona, ber vi er att boka en tid innan besöket!


                                  Varmt välkommen!