top of page

Vill du ha vår hjälp?

Här hittar du allt du behöver veta för att bli inskriven hos oss
och påbörja din resa mot ditt mål!Varmt välkommen till oss!
För att få vår hjälp väljer du Kanviva som kompletterande aktör i tjänsten Rusta och matcha.
Detta gör du på
mina s
idor via Arbetsförmedlingen. Det är Arbetsförmedlingen som tar beslutet om du har rätt till tjänsten Rusta och matcha. För att du ska få vår hjälp där du bor behöver du välja vilket av våra kontor som du vill bli inskriven på, varje kontor har ett KA-nummer. Här nedan ser du KA-nummer för respektive område:

Businessman

Askim

KA-nummer:

Young Couple

Grums

KA-nummer:

Smiling Businesswoman

KA-nummer:

Smiling College Students

KA-nummer:

Female Student_edited.jpg

KA-nummer:

Smiling Man

Västerås

KA-nummer:

Business Meeting

KA-nummer:

Senior Businessman

KA-nummer:

Smiling Businesswoman

KA-nummer:

Portrait of a Man_edited.jpg

KA-nummer:

Rusta och Matcha + Kanviva

Eftersom vi arbetar med människor är det en självklarhet för oss att vårt största fokus alltid är på den enskilda individen, alla är olika och därefter blir lösningen alltid likaså. Vår största styrka, förutom vår vision om att “det finns en plats för alla” - är vår kreativitet och flexibilitet. Därför fokuserar vi aldrig på begränsningar utan alltid efter “rätt person på rätt plats”, och strävar hela tiden till att hitta nya lösningar för människor. Genom vårt professionella och anpassade arbetssätt lägger vi största vikt vid att bibehålla goda samt långvariga relationer med arbetsgivare och arbetssökande
- det är bla det som ger våra goda resultat.


 

Har du en fråga?

Tack för din fråga!

Undrar du något om Rusta och Matcha, eller något annat om att vara arbetssökande? Vi svarar gärna på dina frågor och funderingar - tveka inte att skriva till oss!

Vad kan vi göra för dig?

Du är vår utgångspunkt vid Kanviva, stödet vi erbjuder dig byggs upp runt dina personliga behov, erfarenheter och egenskaper. Vi på Kanviva arbetar som ett team, där alla hjälper varandra för ditt bästa! Du har självklart möjligheten att påverka din tid hos oss på Kanviva, vi vill att du känner dig delaktig i allt som sker, vi finns här för dig! 

Metodik

Vad vill du, vad kan du? Är du osäker på vad så hjälper vi dig att ta fram en plan just för dig! Vi arbetar efter en metod som vi kallar Kanvivametoden, denna utgår ifrån dig och dina styrkor, vilket hjälper dig att finna möjligheter som du kanske inte visste fanns!

Handslag

Kompetens

Alla handledare på Kanviva har erfarenhet och ett stort engagemang att arbeta med människor som står eller har stått långt ifrån arbetsmarknaden. Kanvivas långa erfarenhet i samarbete med arbetsgivare och företag har gett oss en god insikt i hur dessa tänker, agerar och funderar runt nya medarbetare. En styrka för dig mot ditt mål!​

Molnigt berg

Språk

Vi på Kanviva värnar allas möjlighet till en framtid och erbjuder språkstöd för att du ska kunna känna en trygghet hos oss.

Företagsinformation

Kanviva AB är ett företag som startades i Karlstad men som nu finns på många platser i landet. Våra goda företagskontakter är något vi är mycket stolta över och värnar och vårdar. Coacherna i Kanviva har ett brinnande engagemang och vilja att hjälpa dig att finna en väg framåt i livet. Mer om Kanviva finner du under fliken om oss!


Du är varmt välkommen att besöka oss i våra lokaler på Östra Torgatan 10B i Karlstad eller något av våra andra kontor!


                                  Varmt välkommen!

EU_flagga_EurSocfond_cmyk-arial_700.jpg

Rusta och matcha medfinansieras av Europeiska socialfonden

bottom of page